PDA

View Full Version : Layers quick select



Stephen0523
03-18-2009, 03:33 PM
Hi. Rather new to LW. Is there a quick way to activate all layers? I know to switch layers is the apostrophe.

Thanks

The Dommo
03-18-2009, 04:08 PM
press the number keys to change layers. Press F7 to bring up the layers palette. You can force all layers to be shown there.

Stephen0523
03-18-2009, 04:10 PM
Thanks. I was just hoping there was a quick keyboard shortcut to activate all the layers.