PDA

View Full Version : Black horizon



Stephen0523
03-15-2009, 07:00 PM
Hi all. I am having trouble removing a black horizontal band at the horizon line. I am using Sky Tracer (the original not sky tracer 2)

Any ideas? See attached.
I also forgot to mention I have lost my shadows on the ground plan.

wsantiago
03-17-2009, 12:26 PM
I believe the black is your background color. Either make your ground plane bigger or change your backgound color to match te blue in the horizon.

lwanmtr
03-17-2009, 03:31 PM
Make your ground plane bigger or raise the camera and objects up untill you dont see the black. you could also make a distant object like mountains or something.

As for shadows...look like they're there, but you ground is actually sitting a bit below them.