PDA

View Full Version : scale/resize surface (presets)



Myagi
03-13-2009, 09:43 AM
Not sure if I missed something, but how do you deal with "resizing" surfaces/materials. At least for non-nodal stuff. Mostly when I want to use a preset, it was made for a different sized object, so going into every single texture layer of every texture channel and change scale/position is often a PITA. Especially when trying out a bunch of different presets. Is there some trick, that doesn't involve rescaling the geometry? :)

toby
03-13-2009, 06:46 PM
There was a plugin somewhere called 'scale all layers' or something like that, just for this purpose. We'll have to look for it

toby
03-13-2009, 06:52 PM
Haha
http://www.kevman3d.com/lightwave.asp?section=plugins&sub=layout
"Rescale Texture Layers"

Myagi
03-13-2009, 07:03 PM
Cool, thanks!