PDA

View Full Version : Error message



ednachman
03-04-2009, 07:26 AM
I got the enclosed message when I tried to access the "registration" page at NewTek.

clagman
03-04-2009, 07:47 AM
Yep, I was just about to post that very thing.

ednachman
03-04-2009, 08:27 AM
Just spoke with Dan at NewTek and he said that there is construction going on in the area of the office and the power has gone out for the servers.