PDA

View Full Version : Taking rig from one character to another



pilkiwilky
02-21-2009, 05:24 AM
How do I take a rig I made from one character and use it on another? IS this possible?

Thanks!

SplineGod
02-21-2009, 09:29 AM
Theres several ways.
You can convert it to skelegons using DStorms load bones plugin.
You can export a rig file and reload it into another character.
You can simply swap the character out for another on the same set of bones. How easy it all is depends upon how complex the rig is and how different the characters are.

lwanmtr
02-21-2009, 11:54 PM
As Larry said, it can be simple..

In 9.6, if you select the root of the rig you can just use the export rig button, then load the figure you want the rig on and import rig..tada.. :)