PDA

View Full Version : Set New Project Settings based on a clip selection...



Jim_C
02-12-2009, 02:53 PM
Would it be possible to start a new Speed Edit session with the settings based on a particular clip you select?


IOW, start Speed Edit, then instead of manually filling in the parameters of the project, you select a clip and Speed Edit automatically sets size, frame rate, etc for the project based on that clip.


Thank you for your support.

Paul Lara
02-13-2009, 08:45 AM
That's an interesting idea, Jim!

Pete Draves
02-13-2009, 11:19 AM
don't make it soo good that when we try to place a pal clip on a timeline to go to ntsc. Things like that we do not want to change.
Pete

Jim_C
02-13-2009, 04:07 PM
That's an interesting idea, Jim!

Hi Paul,

Yea, many times I will be given or have to use random, wacky, from who knows where clips and I want my output to match the input.

I've been playing them with VLC and writing down info then transposing into SE.

No real biggie, just a thought.

tata
Jim