PDA

View Full Version : Why HardCORE membership not for European customers?



Mr_Dope
02-05-2009, 09:33 AM
Today I talked with a reseller and he told me, that European customers can not take part at the NewTek HardCORE membership program. Does someboy know why?

dgrigo
02-05-2009, 09:36 AM
Read that and enjoy !
http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=94787

nikfaulkner
02-05-2009, 09:37 AM
i spoke to newtek europe direct and they said the pricing hasn't been organised and they would email me when it is.

straight from the horses mouth (rather than a reseller) :)

n.

juanjgon
02-05-2009, 09:37 AM
"Question 9: What if don't live in the United States, can I still sign up for HardCORE?
Answer 9: Yes, you can sign up directly with NewTek on our site. We should have all that ready in a day or two."

cgirolet
02-05-2009, 09:38 AM
if that is true i'm out of lightwave, i'm fed up that only us customers can access things and not us (i'm from france), furthermore the conversion us dollars = euros is not reflecting the reality, it's cool to pay a little more if at least i can have the same advantages as the others, if not, i'm out

Mr_Dope
02-05-2009, 09:55 AM
Thanks. That are good news. :boogiedow

cresshead
02-05-2009, 11:13 AM
bought it..done dusted...i live in the u.k.


bought from newtek.com

no brainer really!