PDA

View Full Version : Multithread problem?



MUCUS
01-30-2009, 02:47 AM
Hi Guys!

I want to know if some of you have this kind of problem, here's two consecutive renders:

http://www.mucuscorporation.net/FW/render1.jpg

http://www.mucuscorporation.net/FW/render2.jpg

The only thing I have changed is changing distant light to area light. There was no way to have a clean render after that but to launch layout again. So I put "multithread problem" is the title because each of the black part are the section of each of the four cores.

(This is not a common problem I have, but with hd instance, I got that almost everytime)

Do you know if there is something to do? (I'm on 9.6 under windows xp pro (32 and 64 bits))

MUCUS
01-30-2009, 09:36 AM
After some tries it appeared that it was the SG AmbOcc node which was the problem.

toby
01-31-2009, 05:51 PM
Have you tried it with 1 thread. That might work, a lot of those shaders aren't multi-threaded.