PDA

View Full Version : Text tool error ?



Kuzey
01-22-2009, 03:15 PM
Anybody getting any "internal buffers too small for requested operation" when using the text tool??

It's nothing complex but usually happens when changing fonts in the numeric panel while using the text tool.

Kuzey

Chilton
01-22-2009, 04:39 PM
Recipe?

-Chilton

Kuzey
01-22-2009, 05:23 PM
It's hard to reproduce just now...but it was easier before, when I wasn't trying and not taking notes :hey:

Hopefully, I can pull out a recipe the next time it happens.

Kuzey

JeffrySG
01-23-2009, 07:35 AM
I don't use the text tool too often but I haven't had any issues with it yet. Is it possible that it's due to a specific typeface?

accom
01-23-2009, 08:00 AM
No problem with type tool (yet). Except, that sometimes the caracters look strange... so I prefer importing illustrator eps file.

Kuzey
01-24-2009, 02:01 PM
I don't use the text tool too often but I haven't had any issues with it yet. Is it possible that it's due to a specific typeface?

Seems that way...I just had it acting up again and this time I went through all my fonts. These are the fonts that generated that error:

Bodoni Svty Two OS ITC TT Bookit
American Typewriter Condensed
Apple Braille Pinpoint 6 Dot
Arial Rounded MT Bold
Cochin Bold Italic
Copperplate Bold
Courier Bold
Courier Bold Oblique
Cracked
Didot
Didot Italic
Garamond Premier Pro
Garamond Premier Pro Semibold
Helvetica Neue Bold Italic
Helvetica Neue Ultralight
Hoefler text black italic
Kokonor regular
New Peninim MT Bold
PortagoITC TT
Rosewoood Std


The steps I took were as follows:

Select the text tool and type random letters like "sfsf" and then begin to change fonts.

Kuzey