PDA

View Full Version : Surface to Node Script



JohnMarchant
01-22-2009, 02:45 PM
Hi,

Does anyone know if there is a script that can take a surface from the surface editor and convert it to a node. Is this even possible to do.

I have a few that i would love to convert but dont want to have to spend hours changing them from surface to node.

Thanks :help::help:

Lightwolf
01-22-2009, 02:49 PM
Theoretically yes, and anything from the layers could be represented as nodes.

Practically no, there is no scripting access to nodes nor any SDK features that allow one to build a node graph.
Also, some procedurals that are available as layers aren't available as nodes.

Your best bet would be a manual, channel by channel copy of the layers into layer nodes.

Cheers,
Mike

JohnMarchant
01-22-2009, 04:16 PM
Thanks mike, thought that might be the case. If you cant do it then there is no hope for any of us mere mortals of lscript doing it.

Regards, John