PDA

View Full Version : Maestro



mektawik
01-13-2009, 12:09 PM
I am using the Maestro on the UB beta of 9.6 When I load it all the bones suddenly pop out, which they do not do in the demo version. Is there any way to make them disappear?

Chilton
01-13-2009, 01:17 PM
Ask in the Beta forum.

-Chilton

mektawik
01-13-2009, 01:20 PM
I applied to the beta forum over a year ago and NewTek has never given me access.

Chilton
01-13-2009, 01:31 PM
Hi,

I think Open Beta access is reset for each Open Beta period. You might need to re-request it.

-Chilton

StereoMike
01-13-2009, 01:40 PM
Quickfix: "o" Preferences -> bottom: Handles & Icons -> Bone Icon Size!
(maybe also uncheck "draw filled bones")

mike

mektawik
01-15-2009, 08:27 PM
I am learning to use Maestro now, can anyone recommend a good tutorial set that goes a little deeper than the ones that are up on Stillwater Picture's website?