PDA

View Full Version : My FPrime disappeared!!



sean hargreaves
01-12-2009, 07:26 PM
I opened Layout, and FPrime is no longer there. Anyone else experience this?

sean hargreaves
01-12-2009, 08:31 PM
Where is my FPrime plugin? I searched under FPrime and also under Worley, but its not there?

sean hargreaves
01-12-2009, 09:20 PM
I found it. But never found out why FPrime disappeared. Wierd !!

archijam
01-13-2009, 03:25 AM
Otherwise, how are things, Sean ? :)