PDA

View Full Version : Radeon Bug in panther....



Oddgit
08-11-2003, 12:39 PM
asfar as i can tell, the Radeon bug is still there, i have Panther 7b21 on my PowerBook G4(1ghz 15") and i opened a two layer model in modeler, went to zoom and blamo! frozen... this dosent make me look forward to my g5. i got it to run lightwave and LW wont run on it :(

serpicolugnut
08-11-2003, 05:45 PM
I have same Powerbook config, and I've never seen any such bug... Can you give me steps to reproduce and send me a file to test?

Oddgit
08-11-2003, 07:21 PM
i applied the radeon 9800 update, it works for other radeon cards too :)
the thing would crash if i double clicked on a .lwo instead of opening it from Modeler.

policarpo
08-12-2003, 01:02 PM
so you are saying that the radeon 9800 update fixed the problem for you?

i also have a 15" PB 1ghz and hate the bug....

i am running 10.2.6 (Jaguar release)

cheers!