PDA

View Full Version : Need some TBC help.



m4a2000
01-05-2009, 09:52 AM
I'm looking for a TBC that I can place in the line from the final output to the digital converter for the channel I run. We have one in place right now (a Hotronic AR31 TBC), but it is a pain to reset it and I have no way to auto calibrate on color bars. Anyone know of one I can get that is under 1K?

PS: If anyone knows of a TBC with onscreen menus and a Vector scope I would really want to know… No matter the price.

PIZAZZ
01-05-2009, 10:46 AM
Look for a DPS 290

Those are pretty much a standard in the OB truck and studio setups.

m4a2000
01-06-2009, 02:02 PM
Pricey and the manual sent my head spinning... Anything else out there?