PDA

View Full Version : What does "Set Face" do?



gumbytrain
12-23-2008, 08:13 AM
In Modeler under <Detail> <Polygons> is a button called "Set Face".

What does it do?

I can't find it mentioned in the flash help or printed docs - which seems to be the norm for alot of tools.

Matt
12-23-2008, 10:04 PM
Good question, never seen that before, doesn't appear to do anything either.

cagey5
12-24-2008, 02:00 AM
It does the opposite of set subpatch

gumbytrain
12-24-2008, 07:54 AM
So it appears that Set Face, Set SubPatch and Set CC are the same as pressing the Tab Key with faces selected. The big difference being that you don't need to select the subpatch type when using these buttons.