PDA

View Full Version : i-VGA and WMP



joseburgos
12-08-2008, 05:27 PM
No video using WMP but works fine using QT.
Is this just the way it is or is there a trick?
No options on i-VGA to enable this like with VGA Capture.

Thanks in advance,

Zane Condren
12-09-2008, 08:50 AM
Right Click on the iVGA icon in your try, go to setup and click lower hardware accerlation.

joseburgos
12-09-2008, 10:22 AM
Thanks Zane :)
This did not work yesterday but not sure I was using the latest version of i-VGA.
Works now so thanks again.

Take care,