PDA

View Full Version : Using jolt but I can't find it.



virtualcomposer
12-06-2008, 10:43 AM
I'm in the middle of a shuttle flying over rough water and I'm gong to simulate strong air pockets and I need to use "jolt" to knock the shuttle around a bit realistically but I looked in my plugins and didn't see jolt. When I did a search it found it but could not add it. Is there another way. A noisy channel woud not work since I can't narrow it down to 6 frames. Any advice?

Surrealist.
12-06-2008, 10:57 AM
You can try to rescan the plugins folder otherwise it should be in motion modifiers.

virtualcomposer
12-06-2008, 10:58 AM
You can try to rescan the plugins folder otherwise it should be in motion modifiers.

How do you get to the motion modifier?

Andrew March
12-06-2008, 11:13 AM
Ummmm, camera, motion options, add modifier, you do have a manual don't you!

Surrealist.
12-06-2008, 11:25 AM
m on the keyboard is the short cut. Should be on the first tab open by default.

In the F1 online help manunal you can do a search for the thing you want and it will usually bring up the section it is in. Say if you search for Jolt it will likely bring you the Motion Options panel. It is a handy function I use a lot.