PDA

View Full Version : 32 bit image sequnces won't render



massmusic
11-20-2008, 11:07 PM
I've rendered an image sequence in LW. Did some processing in Priemere and saved the render as a TGA sequence. I bring the sequence into LW and planar map it on to a flat poly. The image sequence shows in the image editor and in the open GL, but it won't show in the render. But if I take the same sequence and change it to 16 or 8 bit (which won't due), it will render. As Sweet Polly Pure Bread says "Help!... Help! HELP!"

toby
11-21-2008, 12:49 AM
Try disabling the alpha of the image sequence, in the image editor.

massmusic
11-22-2008, 09:49 AM
Sorry for even posting. Such an obvious solution! But thanks for reminding me!!!