PDA

View Full Version : Noob question



skywalker113
10-28-2008, 08:02 PM
Is there a way to delete surfaces?

JeffrySG
10-28-2008, 08:42 PM
Once a surface is completely gone from a model it will not show after you close that model and re-open it. I don't believe there is a way to actually delete it though. Maybe there is a plug-in that will do that?

So if you go into your Polygon Statistics window and select surface pulldown, you can select any polys that have that surface (by clicking the little + sign). If you change them all to a different surface it should be gone next time you re-open the model.

skywalker113
10-28-2008, 09:41 PM
ok, thx