PDA

View Full Version : Square Edges on Terrains?



guardonduty
10-24-2008, 12:45 PM
Hey guys. I want to get rid of the square outline that all terrains seem to have when double click on them and enter the Terrain editor. Simular to what you see here in the this EXAMPLE (http://www.e-onsoftware.com/products/vue/vue_6_infinite/?page=plants#standard_terrains)

Andyjaggy
10-24-2008, 01:57 PM
Drag the little slider at the bottom of the terrain editor to raise your minumum alititude.

guardonduty
10-24-2008, 02:38 PM
THANK YOu SOOOO MUCH.