PDA

View Full Version : Why doesn't FiberFX work with advanced camera?



Tonttu
09-21-2008, 04:08 PM
The fibers are not where they should be with a wide spherical FoV! Whyyy...?

jameswillmott
09-21-2008, 04:39 PM
Use Volume mode.

Tonttu
09-22-2008, 02:42 AM
Thanks! Worked nice at least in this case. Just upped the edge count and they looked smooth enough.

Tonttu
09-22-2008, 03:42 AM
Would this make a good addition to the docs btw? "When to use Volume only"