PDA

View Full Version : Sea Shell?



silvereye
07-31-2003, 11:01 AM
Where is this Sea shell tool?
I cant find it anywhere in the tabs. Maybe im just looking wrong.



:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :mad: :mad: :mad: :mad:

Celshader
08-01-2003, 01:35 PM
Originally posted by silvereye
Where is this Sea shell tool?

Heh, heh heh...it's cleverly hidden under Multiply->Extend->More->Seashell.

Wade
10-16-2004, 01:18 PM
It's there but does not work with 8.1. I have never had a need for it in five years, but I need the thing today! No luke yet. :eek:

Celshader
10-16-2004, 03:33 PM
It's there but does not work with 8.1. I have never had a need for it in five years, but I need the thing today! No luke yet. :eek:

Hm. It works for me in Modeler 8.0.1. :confused:

Activate the Seashell tool, then left-click and drag in a viewport, or type n to open up its Numeric Panel and tweak the settings. If all else fails, try adding the plug-in again.

I hope that helps...