PDA

View Full Version : Problem With LW 9.5 Beta



NCH
08-28-2008, 04:55 PM
Why Discovery Edition ???

I'm registered in Newtek with 9.2 and i have serial for activation LW 9.5 but Registration Utility not it appears?????
:help:

I'm.... MACPRO Intel Leopard 10.5

AbstractTech3D
10-09-2008, 05:51 PM
I was PC based, moved to Mac Intel, downloaded 9.5 beta, but no dongle updater included, so it only runs in discovery mode.

Help?

AbstractTech3D
10-09-2008, 05:52 PM
registration utility i mean, not dongle updater (dongle updater being the Avid equivalent)

BeeVee
10-10-2008, 06:36 AM
You don't need no steenkin' registration utility. Just use Layout > Help > Enter license.

B

AbstractTech3D
10-11-2008, 04:37 PM
...so I don't know if it's not seeing the dongle, or what.

archijam
10-11-2008, 04:44 PM
Post a screen shot of the message you get?

Sounds like dongle issue.

You can also run 2 versions of LW (I run 9.3.1 and the 9.5 beta on leopard, both UB) from the same license file.
user/library/preferences/lightwave3D/license.key
first line: beta key
second line: 9.0 key

make sure you have recently 'registered' the beta, to get the new serial and new activation keys for this month ...

AbstractTech3D
10-11-2008, 05:25 PM
As you can see, the system thinks there is no dongle. The dongle does work on my XP install. (It is a USB dongle.)

I haven't tried running a previous version of LW on OSX yet. Hoping to avoid this... avoid another big download...

I have got a unique license key number for this OSX install.
And I did acquire this recently.

Thanks for your help

AbstractTech3D
10-11-2008, 05:34 PM
... with the 'clipped' from the image that I've posted though.

BeeVee
10-13-2008, 06:59 AM
Are you using the Universal Binary version?

B

AbstractTech3D
10-13-2008, 07:01 AM
Yes, sure am