PDA

View Full Version : copy and paste in Layout?



guardonduty
08-19-2008, 09:00 PM
Hey guys. It's late and I should know this. Can you copy and paste something in Layout. I want to duplicate a fruit item. TIA

Stunt Pixels
08-19-2008, 09:59 PM
Clone item. CTRL+C.

JamesCurtis
08-19-2008, 09:59 PM
Use Items Tab > Add > Clone. That should do it.

Missed it by 5 seconds!!!

dead_kings
08-20-2008, 02:32 AM
okay, lemme add to this.
so using a simple subdiv box I cloned, stretched and squashed in layout I made this bed with matress and pillows. i saved them all as individual objects. but whenever i go from layout back to modeler to fine tune them, modeler sees them as the same sided box i started out with. hope i'm making sense here.

Layout:
http://www.uploadandgo.com/images/lw_bed.jpg

Modeler:
http://www.uploadandgo.com/images/lw_mod_box.jpg

Stunt Pixels
08-20-2008, 02:39 AM
That's because you are transforming the base object in layout - not modeler. The base object doesn't actually change. It's similar to moving an object in layout. They are basically just different transforms... Kind of.

What you want to do it save transformed for each object from layout -
File>Save>Save Trans Obj..

dead_kings
08-20-2008, 02:50 AM
thanks for the quick response.