PDA

View Full Version : 9.5 & lwcad 2.5 issue



jamesthiago
08-17-2008, 09:00 PM
does anyone have problems putting lwcad 2.5 on lw9.5?
i am on win xp bootcamp
james

colkai
08-18-2008, 02:50 AM
Nope, no problems at all.
Win XP Pro, PC 32-bit here

meshpig
08-18-2008, 04:13 AM
I don't know how it's set up on windows but if you're on bootcamp maybe there's some issue with the hardware number?

ie. did you download and install it on windows or on osx and copy it across?

Just a thought.

m

KevinL
08-18-2008, 07:02 AM
My only issue. After a fresh install, I have to remove the LWCAD plugin folder to get Modeler to first boot up. If I have LWCAD in my LW plugins folder the first time I start Modeler, I get an immediate crash (ie. critical error).

Pull the LWCAD from plugins, Modeler starts, I get it all setup. Close down Modeler, add LWCAD back to the plugins and all work well :)

Kevin L

P.S. I am on Windows

meshpig
08-18-2008, 08:07 AM
P.S. I am on Windows

- Windows on "Bootcamp" means running the windows thing on OSX... :eek:

meatycheesyboy
08-18-2008, 01:24 PM
- Windows on "Bootcamp" means running the windows thing on OSX... :eek:

I believe this is incorrect.

It means he's running Windows on a Mac computer but he isn't running it within OSX emulated or as a virtual machine. It's more like having a dual boot PC if I'm not mistaken.

As for LWCAD 2.5 and LW 9.5, I have this issue where each session I want to use LWCAD, I have to first input my serial number/license code, it doesn't remember it for some reason. Can't figure out why but I suspect it has something to do with running configs out of a location other than default using the -C switch.

jamesthiago
08-18-2008, 05:51 PM
thanks, at least i know it should work instead of banging my head against the wall forever (ie fprime on mac ub)
I'll give it another shot.

it is under bootcamp winxp sp3 on mac pro machine.
James

jamesthiago
08-18-2008, 06:02 PM
looks like it was a rogue lwcad plugin from an old folder that i copied over.
issue solved. thanks