PDA

View Full Version : Ivga



GeekNews
07-22-2008, 07:19 PM
The iVGA tool is great but it would be perfect if it had a crop function.

billmi
07-23-2008, 07:04 AM
On any of the models that feature LiveSet, you can crop from within the LiveSet/LiveMatte controls.

GeekNews
07-24-2008, 05:14 PM
On any of the models that feature LiveSet, you can crop from within the LiveSet/LiveMatte controls.

I want to crop on the source machine not on the tricaster. This would give more control