PDA

View Full Version : Closing multiple scene editor windows..



Stunt Pixels
07-19-2008, 12:07 AM
OK, maybe I'm just having a brain fart, but once I open more than one instance of the scene editor, I can't remove the extra instances.

To recreate: Start a new scene. Open scene editor, open a new instance. Close them both. Open scene editor and they are both back.

Is there a way to remove the extra instance(s) without editing the scene file? It's like a damn zombie I just can't kill...

evenflcw
07-19-2008, 05:32 AM
Open up the Master Plugins panel. You can remove instances from there. If you have no need for several differently setup Scene Editors, don't use the new instance command. I don't even have that command showing in my menus.

Stunt Pixels
07-19-2008, 05:41 AM
Great, thanks for that. Sorted.

The problem only surfaced cause I was stuffing around with shortcuts, and added a shortcut to "New Instance" instead of "Open". Made me realise what a pain on the butt it is to find out how to shut down extra instances of the scene editor though...

Cheers

evenflcw
07-19-2008, 06:07 AM
:) Aye, a good learning experience isn't always a pleasant one.

DaveLEWIS
04-09-2010, 02:32 PM
This was helpful for me also. Thank you evenflcw.

Lightwave can be a strange creature at times:S

DaveLEWIS