PDA

View Full Version : LW 64 bit - separate propduct?



starbase1
06-22-2008, 02:54 PM
OK, so I'm looking at moving to 64 bit, including Lightwave. Is LW64 a separte product or something?
I went to my Newtek Europe downloads page, and could only see updates for existing LW64 installs, (at least for version 9).

Is this as expected, or am I missing something?

Cheers,
Nick

JohnMarchant
06-22-2008, 03:04 PM
Nah, just download the one at the top of the page, its combined 32/64 bit, it will ask you which version you want to install.

Regards, John

starbase1
06-22-2008, 03:14 PM
Nah, just download the one at the top of the page, its combined 32/64 bit, it will ask you which version you want to install.

Regards, John

That doesn't match what I see... (Text copy and paste below).
For windows, 9.2. and 9.3 only show update as options for 32 and 64 bit...
Nick


LightWave v9 version 9.3
32-bit update
Update for LightWave v9 Windows 32-bit
Available only for LightWave v9 registered users N/A 16/08/07
LightWave v9 version 9.3
64-bit update Update for LightWave v9 Windows 64-bit
Available only for LightWave v9 registered users N/A 16/08/07

LightWave v9 version 9.2
32-bit update
Maintenance update for LightWave v9 Windows 32-bit
Available only for LightWave v9 registered users N/A 28/04/07
LightWave v9 version 9.2
64-bit update Maintenance update for LightWave v9 Windows 64-bit
Available only for LightWave v9 registered users N/A 28/04/07

JohnMarchant
06-22-2008, 03:22 PM
Sorry starbase1 thought you were talking about the beta version 9.5 :):)

SplineGod
06-22-2008, 05:23 PM
You can install both but youll have to get a separate license key for each version.

starbase1
06-23-2008, 03:53 AM
You can install both but youll have to get a separate license key for each version.

Does that mean I have to pay for two licences? I'm thinking of dual booting between 32 and 64 bit OS'es...

Phil
06-23-2008, 04:23 AM
No - one fee covers all platforms. Different platforms report different IDs. There's no real reason why this should be the case (with the exception of the Duo dongles - which are two dongles in one package), but NT probably likes to know uptake of different platforms. Different IDs for each platform give them that data.

starbase1
06-23-2008, 06:27 AM
Thanks all, sounds like the sensible thing to do is to contact Newtek Europe!
Nick

Phil
06-23-2008, 06:44 AM
There is no update for existing installs. All downloads are full versions AFAIK.

BeeVee
06-23-2008, 08:27 AM
Contact me anyway Nick, but everyone here has given you the right information.

B