PDA

View Full Version : VT Skinning



madoka
06-20-2008, 11:36 PM
Hi,
I found a problem on VT[5] switcher skins. The last "t-bar" image always has same path. It seems that it's hard corded:
\NewTek\VT5\Skins\TabbedSwitcher\Default\SkinSuppo rt\Tbar\tbar108.png

If you make a new skin with a different look, you will ever get tbar108 image from it's default position.

Any idea to solve it?

UnCommonGrafx
06-21-2008, 08:57 AM
Backup the original and replace it with your own would seem to be the fix available to you.

madoka
06-23-2008, 01:35 AM
Hi Robert,

I do that but this way I can use just my own skin because last T-bar image it's different from the other skins.

UnCommonGrafx
06-23-2008, 05:36 AM
Understood.

My thought was, things in the sdk/user access points have been incomplete since the beginning. :( I don't see them taking too much time to find this issue in the code.
I'd love to be proven wrong....

To that end, make it work and move on is the motto I've adopted.

SteelPicR
06-23-2008, 09:16 AM
To that end, make it work and move on is the motto I've adopted.

Unfortunate isn't it. How much should all this "finding work-arounds" pay?