PDA

View Full Version : Tricaster Trade-in?



rally1
06-09-2008, 09:16 PM
Am I correct that I once saw a way to trade in ones TC100 for a TC Pro for a fee?

If so please point me to the details.

Cheers.

DiscreetFX
06-09-2008, 09:27 PM
NewTek does it and dealers do it, like Safe Harbor for example.

http://sharbor.com/products/NTKN5260048.html

rally1
06-09-2008, 11:35 PM
That's easy, thanks.

DiscreetFX
06-10-2008, 12:07 AM
Glad to help.

:thumbsup:

Matt Drabick
06-10-2008, 06:31 AM
I do it, too! Give me a call, you'll be glad you did!

Matt Drabick,
DigiTek Systems
Raleigh, NC
919-790-5488

DiscreetFX
06-14-2008, 05:57 AM
Another great NewTek dealer; Matt Drabick @ DigiTek Systems.