PDA

View Full Version : dynamite.



karlieman
05-24-2008, 01:53 PM
hey, i just downloaded the free version of dynamite 1.2 for windows and every time i try to render or do a viper render it makes my cp bomb. if any body knows how to fix this please reply as soon as possible.:lwicon:

prometheus
05-24-2008, 07:41 PM
A lot of people are having problems with this, most likely a bug.
Write to cantarcan and make him aware of it, probably he´s most likely
aware of it already but write anyway so he can se that a lot of guys having problem with it.

check other threads on dynamite on this forum and spinquad and cgtalk.
Michael

OOZZEE
05-26-2008, 11:15 AM
I cant do nothing with it....1.2 win32 version.(LW 9.3.1.)

as soon as you click view in viewport... = crash !!

and then keeps crashing.

there is obviously no news from developer if it will be fixed.

lserlohn
06-10-2008, 11:20 PM
in fact, you can try Dynamite 64 version on WinXP64 and Lightwave 64bit

It works properly.

Clockmaster
06-11-2008, 11:08 AM
the same for me: 1.2Lite crashes in LW9.3.1 32bit.

Martin Adams
06-11-2008, 12:21 PM
If in Windows, try setting the CPU affinity of LW to one core as it's not multi-threaded (but haven't used it in ages, so this might have changed). You can do this by right-clicking the Layout.exe process in Task Manager and setting 'Affinity...' I think.

Wont help if you have a single core machine though :o)

Phil
06-11-2008, 01:54 PM
Dynamite will render happily on a multithreaded machine. There's something more odd going on - it works fine for me on Win32, for example.

clagman
06-13-2008, 11:44 AM
Works fine here x64 8 core machine. But the lite version is pointless.

LazyCoder
06-13-2008, 02:07 PM
For me, it only crashes in particle mode; fluid simulations work just fine.

Andrewstopheles
06-16-2008, 01:36 AM
crashes in lw win32 9.2 and 9.3 and beyond for me as soon as i try to render

JamesCurtis
06-16-2008, 06:45 AM
Yeah the lite version crashes on render for me too. May send him an email, but don't know if it'll do any good as he seems to ignore or not espond to his cutomers problems.

creativecontrol
06-16-2008, 08:53 AM
I have the same problem. It seems to be a combination of using it with viper or particles but once it crashes, it will always crash, I haven't been able to fix it. I've moved it to a new 64bit box and it's working but I never use viper or particles because I'm scared the same thing will happen.

prometheus
06-16-2008, 11:46 AM
Yeah the lite version crashes on render for me too. May send him an email, but don't know if it'll do any good as he seems to ignore or not espond to his cutomers problems.

I think you should mail cantarcan anyway and make it clear in the subject that you have crashes or a bug, even if he doesn´t responds, it helps to show how many people are having this issue with it, I have mailed him but no respons thou and no new bugfix yet.

Michael