PDA

View Full Version : Problem Smoothing a Model



trowzers
05-22-2008, 12:08 PM
Anyone know what is preventing this polygon from remaining smooth when it it taken into Layout? I've attached shots of how the problem area appears in Wireshade and Smoothshade mode in Modeler (does not appear) and how it appears on the stage in Layout and in a rendered frame from Layout (this is where the problem appears).

Thanks.

-Bill

Kuzey
05-22-2008, 02:54 PM
It seems that section might be named something different from it's neighbor and it's smoothing property is unchecked in the surface editor.

Kuzey

trowzers
05-23-2008, 12:40 PM
Thanks Kuzey, you nailed the problem.

I had been simplifying the polygons in that area and accidentally used another surface, with the same color.

-Bill