PDA

View Full Version : Are there any levels on UNDO



Froch
05-22-2008, 08:31 AM
Are there UNDO levels built into the program?

Surrealist.
05-22-2008, 08:43 AM
In Layout o for general preferences tab. In Modeler o for general options.

evenflcw
05-22-2008, 09:31 AM
In Layout undo is only valid for transforms (ie move rotate scale edits; does not remove keyframes).