PDA

View Full Version : toggle worldimagemap



Otterman
05-19-2008, 04:36 AM
Is this possible. Ie, much like being able to turn individual lights for each model, is there a way off having hdr images illuminate some models but not all???

In the past ive worked around this by rendering out two passes and comp'ing them together however, i wanna cut this corner if i can.

Any ideas?

UnCommonGrafx
05-19-2008, 04:49 AM
You should get in on beta; I believe that's somewhere in there, to some degree, I think, or so I've heard...

Otterman
05-19-2008, 06:22 AM
Oooo BETTTA AA A A!

Might be the excuse i needed to get down and dirty. Goodstuff! Might just give it a go ta