PDA

View Full Version : NT forum - updated templates needed



mikadit
05-10-2008, 05:03 AM
In the last period the NT forum, maybe after the latest upgrade, is missing few icons and few functions seams that need a templates update.

Clicking the lastpost icon (http://www.newtek.com/forums/images/buttons/lastpost.gif) inside any subforum does not open the page to the last post but to the first post, this is due to a code modification and by default the old code is not read, so the click on that icon will open the thread in the first page/post. That is due to the plugin that make thumbnails to appear in the designed subforums, so maybe the the treadbit template need to be updated.

The reload page icon, navbits_finallink_ltr.gif, (http://www.newtek.com/forums/images/misc/navbits_finallink_ltr.gif) is not loaded, and the old original icon had been deleted, navbits_finallink.gif: http://www.newtek.com/forums/images/misc/navbits_finallink.gif, this is the reason we see the substitute text: "Reload this Page".

It happen too with the noavatar.gif (http://vbulletin.newtek.com/images/misc/noavatar.gif), the blank icon that should substitute the avatar if the user has no one in use. But this icon (like the old reload page icon) seams to be missing becouse it is no more in use in the latest vBulletin version, so maybe the header template should be updated too.

I did not make a full check, so maybe something else need to be updated, but would be good to take a look and check if there are others templates that need an update, most of all for security reasons.

Tony_R_B
05-10-2008, 05:20 AM
In the last period the NT forum, maybe after the latest upgrade, is missing few icons and few functions seams that need a templates update.

Clicking the lastpost icon (http://www.newtek.com/forums/images/buttons/lastpost.gif) inside any subforum does not open the page to the last post but to the first post, this is due to a code modification and by default the old code is not read, so the click on that icon will open the thread in the first page/post. That is due to the plugin that make thumbnails to appear in the designed subforums, so maybe the the treadbit template need to be updated.

The reload page icon, navbits_finallink_ltr.gif, (http://www.newtek.com/forums/images/misc/navbits_finallink_ltr.gif) is not loaded, and the old original icon had been deleted, navbits_finallink.gif: http://www.newtek.com/forums/images/misc/navbits_finallink.gif, this is the reason we see the substitute text: "Reload this Page".

It happen too with the noavatar.gif (http://vbulletin.newtek.com/images/misc/noavatar.gif), the blank icon that should substitute the avatar if the user has no one in use. But this icon (like the old reload page icon) seams to be missing becouse it is no more in use in the latest vBulletin version, so maybe the header template should be updated too.

I did not make a full check, so maybe something else need to be updated, but would be good to take a look and check if there are others templates that need an update, most of all for security reasons.

:i_agree:

Actually this version needs upgrading; 3.7.0 went gold some weeks back - I use vBulletin for my own forum elesewhere...

Mind you upgrading when you have mods installed is never straight forward and I fully understand the reluctance in doing it, however an upgrade to at least 3.6.10 would be advised for security issues...:devil:

mikadit
05-10-2008, 06:06 AM
Mind you upgrading when you have mods installed is never straight forward and I fully understand the reluctance in doing it, however an upgrade to at least 3.6.10 would be advised for security issues...:devil:
Aggree too, yes at least 3.6.10. That upgrade had been posted very close to when 3.7 went gold, most of all for security iusses!

mikadit
08-12-2008, 10:13 AM
... any plan? :)