PDA

View Full Version : LW8 Preview - My Mistake



Stranahan
07-22-2003, 10:51 PM
I screwed this demo up pretty badly...

You probably don't want to watch it...

http://www.learnlightwave.com/preview_mistake.mov


Move along....

Lamont
07-22-2003, 10:59 PM
Originally posted by Stranahan
I screwed this demo up pretty badly...

You probably don't want to watch it... Hahahaha!! That was funny!!

I've been waiting since 5.0 to see that...

Earl
07-22-2003, 11:07 PM
Are you telling us that we have to stop pretending that we're too good to need more than one Undo? Sigh. And I was just beginning to convince myself too...

milkman
07-22-2003, 11:08 PM
Hahahah! Priceless!

novadesigns
07-22-2003, 11:19 PM
LOL, ya got me on that one!

Psyhke
07-22-2003, 11:26 PM
Ahh yes. The end of an era. :cool:

Stranahan
07-22-2003, 11:29 PM
End of an error...

milkman
07-22-2003, 11:44 PM
Hey, Stranahan, can I go to bed yet or do you got any more teasers in the works? (I'm serious. Can I go to bed?) :(

Stranahan
07-22-2003, 11:45 PM
Well, I'm going to bed...but we'll see you tomorrow...

Wade
07-23-2003, 12:12 AM
What!! Only six undos I want [email protected]!#$ to bed no not until we have 7 undos or more!

I was just thinking as I saw your last post that man this guy never sleeps glad you are getting a little shuteye. ;) or maybe two shut eyes:p

“Sleep well and dream of large women, I do not envy you the headache you will have in the morning.”

Earl
07-23-2003, 12:23 AM
LOL Wade!! Nice Princess Bride quote. :cool:

takkun
07-23-2003, 01:57 AM
Maybe it's just me but that character rig looks unusual...

and did you notice the dynamics and rigging tabs at the top... :):D

robinson
07-23-2003, 04:05 AM
LOL :D

Hope there is still a modeler undo after you finally decided to add a undo to layout !
BTW I guess a redo is there too ?

KOlson
07-23-2003, 05:09 AM
Haha cool stuff, thanks Lee :)

pauland
07-23-2003, 05:18 AM
I guess that's what happens when you accidentally reverse the footage in VT3... ;-)

Just kidding..

Paul

Red_Oddity
07-23-2003, 05:29 AM
Must be bad frame in the quicktime file somewhere:D

riki
07-23-2003, 05:30 AM
So on the technical side of things, how does multiple 'undos' effect memory? I'm guessing that the scene files themselves aren't that large, but how about if your stretching or deforming a heavy model in Layout, will it have any effect??

Matt
07-23-2003, 05:37 AM
ahhhhh, welcome to the real world!!!! ;)

Exper
07-23-2003, 05:40 AM
Yeah!!!

They finally got it! ;)

Many many bells and whistles right now!

wok
07-23-2003, 05:46 AM
maybe now people will stop complaining about undo's??? Better late than never!!! I never make mistakes in layout anymore, so there's not much point for it anymore!!:D Keep posting those little vids Lee.

isnowboard
07-23-2003, 05:58 AM
Nice. So, what's the name of the guru that finally programmed it or figured it out? Please step forward.

CB_3D
07-23-2003, 06:26 AM
This doesn´t feel like LW at all. I think i´ll move to another 3d program!

Gabriel
07-23-2003, 08:37 AM
Lee,
could you post a short video showing how the undo feature works with numeric values, say in the Surface Editor or inside a plugin panel?

We do have that feature also, right? (I mean Undo/Redo will work not just in the interactive views, right?)

Greeting and congrats to the team for finally doing the job! We appreciate it.

LFGabel
07-23-2003, 01:29 PM
In the link to the multiple undo video,

http://www.learnlightwave.com/preview_mistake.mov

Not only is there a dynamics tab, but in the top right corner, there's a few tabs that seem to be obliterated by the "copyright 2003, Newtek" text.

However, the letters are there and it was a pretty easy puzzle to solve.

From what I can see, there will also be tabs for "Plug-ins" and "Rigging". I also think the next tab after that is "File", but am not sure.

Heh... Newtek, you dirty dogs... :) probably wanted us to see this... feed the sharks! :)

Stranahan
07-23-2003, 01:33 PM
Gabriel - right now the multiple undos are for item actions. This was the main area of problem, and the one we solved first.

CB_3D
07-23-2003, 03:37 PM
Lee, just one tiny little question.

Does that mean that LW keeps track of the last used tool when switching items? That would be important for some stuff i am doing right now.

Stranahan
07-23-2003, 03:42 PM
CB - I don't understand the question - can you give an example?

KillMe
07-23-2003, 04:01 PM
at a guess i would say he means can you move your light around then switch over to an object rotate it and strech it then undo all of the above

Gabriel
07-23-2003, 04:02 PM
I think he's talking about:
Move an item, select another item, Undo.

Will it undo the previously selected item's move?

LFGabel
07-23-2003, 04:14 PM
I would assume the object that was rotated/translated would be included in the undo information.

Just like in Modeler.

CB_3D
07-23-2003, 05:08 PM
Thx for answering, Lee.

Sorry for the misunderstanding. Obviously i assume that internally LW will keep track of selections and edits and Undo through different selections. (at least i hope so;-)

What i meant was if i can move an item, select another one, switch to Rotate, reselect the first item and have LW automatically assume the Move tool.

I know that between different item classes (Lights,Objects,Bones,Cameras) it already works that way. It would be nice if LW kept track of the last selected tool of every individual item.

BTW:the video is hilarious :D