PDA

View Full Version : LW with Vue



35mm
04-29-2008, 04:49 AM
Any one using LW with Vue 6.5 Extreme? I'm new to LW, but have been using Vue for a couple of years. Currently have the licence to use it with C4D - had a few problems there. Wondering how well it works with LW, and whether it's worth changing my licence.

Tony_R_B
04-29-2008, 06:09 AM
Any one using LW with Vue 6.5 Extreme? I'm new to LW, but have been using Vue for a couple of years. Currently have the licence to use it with C4D - had a few problems there. Wondering how well it works with LW, and whether it's worth changing my licence.

Hi 35mm,

This thread may help - few of us Vuer's around :)

http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=83412

35mm
04-29-2008, 06:19 AM
Yep just found that, and posted in it :D