PDA

View Full Version : Legacy plugin needed



tawolf
02-22-2003, 12:39 PM
Hello everyone

I recently purchased the Thor plugin. However it needs a couple of legacy plugins. These are;

1) objaccess.p

2) envaccess.p

I do not have these in my legacy folder.

Would someone email me these if you can

email: [email protected]

Thanks
Ted Wolf

Capt Lightwave
02-22-2003, 01:45 PM
Isn't it easier and a lot quicker to copy them from the cd?

tawolf
02-22-2003, 05:39 PM
I have LW7.5 on two machine, both with out those two files.

one is a clean install for my laptop, the legacy plugin folder has only one sub folder and it contains only one plugin.

on my cd the main programs are zipped and I cant see into them.

any more suggestions?:cool:

faulknermano
02-23-2003, 02:07 AM
cant remember... but were there optiosn to install legacy plugins during setup?

at any rate: you should have three subfolders in your legacy

1.) common
2.) modeler
3.) layout

it ought to be the the /Common subdirectory. if you cant manage to figure it out, drop me a line here:

[email protected]

and i'll email it to you, zipped.

if anyone has a problem with this (e.g. legal stuff) please inform me. :cool:

faulknermano
02-23-2003, 02:11 AM
Would someone email me these if you can

email: [email protected]

Thanks
Ted Wolf

whoop. hookay.. :)

tawolf
02-23-2003, 11:33 PM
Hi;

Thanks to the generosity of this forum I have recieved the two awol plugins.

Thor works and the sky is full of lightning

Thanks again

Ted Wolf

riki
02-24-2003, 02:04 AM
Look in the Lightwave folder on your HD, you should find a folder called 'Legacy_Plugins'. Inside you'll find all of the mentioned Plugs. I had to load them myslef last night when installing some shaders.

ryanlhanscom
05-20-2003, 01:46 PM
How do you like the Thor plugin by the way...I just bought it also and have some mixed feelings about it. I think I am just terrible and surfacing because my lightning looks pretty sad. Tell me if you have any hints with Thor.

Thanks!

cagey5
06-19-2003, 02:11 AM
Is it just me or do other people not have a legacy folder? I don't recall having the option during install and I've never had a folder of that name.

riki
06-19-2003, 02:38 AM
There should be a legacy folder. Try doing a search.

cagey5
06-19-2003, 02:50 AM
Yup tried that. There isn't one.