PDA

View Full Version : Forum is sucking



Andyjaggy
03-28-2008, 09:46 AM
Anyone else having problems with the forum not refreshing and showing your posts?

Jim M
03-28-2008, 10:21 AM
Occasionally

Steamthrower
03-28-2008, 10:30 AM
Yes.

Please add the following gripes:

1) Search is incredibly flaky. You know those PHP script errors that pop up every once in a while? Happens to me constantly.

2) When I reply to a post, it distorts everything else. It's not refreshing the CSS style for me, and so I have these wide posts and other user's posts are condensed slightly.

3) Images all over are broken (post new thread button or reload this page for example)

4) This one is actually a praise. Some emoticons are broken!

walfridson
03-28-2008, 10:32 AM
"Go to last post" never works for me. IE7

Titus
03-28-2008, 10:45 AM
Yes, it doesn't shows the OB section :p.

Mitja
03-28-2008, 10:46 AM
Emoticons were borken here. Now works fine.
I can't see Some images in galleries though, while before mainteinance I could.
Other things work ok. We'll see...

Bytehawk
03-28-2008, 11:12 AM
I think they just upgraded the board software and need to iron out some remaining issues. The board was offline for a few hours a couple of days ago.

pumeco
03-28-2008, 03:30 PM
It was performing badly for me just after they'd gone back online, but it seems ok now.
I just noticed all the smileys are back as well :)

IMI
03-28-2008, 03:37 PM
I'm still seeing Hasselhoff's, so they haven't fixed it entirely. ;)

hrgiger
03-28-2008, 03:44 PM
If emoticons aren't showing, I'd be happy.:)

GregMalick
03-28-2008, 05:02 PM
It seems like the "Go to last post" button isn't working anymore.
That's a drag