PDA

View Full Version : Changing object position layout using mouse



rombust2
03-12-2008, 07:00 AM
I have a scene with a width and depth of 16km

When zoomed out all the way, i wish to move a selected object using the mouse.

This takes a long time, as the object moves very slowly.

Is there any way of controlling the rate that an object is moved by dragging it with the mouse?

Lightwolf
03-12-2008, 07:56 AM
Yes, by changing the grid size ( "[" and "]" ) you can "scale" the movement.

Cheers,
Mike

rombust2
03-12-2008, 08:01 AM
Thank you, that works well

Mark