PDA

View Full Version : stencil question



tesseractny
03-10-2008, 06:09 PM
How dense do the polys have to be for the stencil feature to work, seems no matter what I do, I can never get the stencil tool to work, and I am sure, beyond a shadow of a doubt, it is I who am doing something stupid to make it not work properly.

Any help greatly appreciated and you will earn a sincere thank you (along with some grovelling) from me :)

R.Feeney
03-10-2008, 06:15 PM
Stencil should work on what ever density of polys you want.
Just make sure you have the right axis selected.
It can also help to just select yhe polys you want the stencil on.

tesseractny
03-10-2008, 06:25 PM
Thankee :D I shall make sure that the correct axis is selected. I think or rather I should say I know that may be my mistake.

R.Feeney
03-10-2008, 06:29 PM
No Bother :)