PDA

View Full Version : image sequence question



medicalart
03-03-2008, 01:27 PM
I'm wondering if there's a way to insert frames into an image sequence after it's been rendered. I've been using Virtual dub which assembles the frames in numerical order. I've tried renaming the new frames with in between numbers(using decimal points), but haven't found a way to get Virtual Dub to recognize the in between numbers.

I have hundreds of frames. For example, I'd like to add 25 frames between frame 300 and 301. Is there a way to renumber these, or append these? Or do I need to use videoediting software? Thanks.

kolby
03-04-2008, 12:13 AM
Try "IrFanView"

Silkrooster
03-04-2008, 01:35 PM
If you have Adobe CS2 or CS3, use Bridge. It has an excellent renaming batch command.
Silk