PDA

View Full Version : Render immediately forces me out of Lightwave?



X18
02-20-2008, 05:20 PM
Hello all,
New to both the forums and Lightwave for that matter.
My apologies if this as already been answered but I couldn't find
anything.

I've been working on a project that had been rendering fine, both single frames and the entire timeline (several times). Now all of a sudden, when I hit render it starts the render screen and then immediately force quits Lightwave with no indication of what the problem is.

It works fine for other projects, it's just this one project.

I'm hoping that it's just a toggle that I've mistakenly hit. Any suggestions would be greatly appreciated as I've done everything in my limited Lightwave knowledge.

Thanks in advance.
X18

Surrealist.
02-21-2008, 12:58 AM
You might well be having a memory problem. Your scene might be too big for the amount of RAM you have. If you have made changes such as increasing the resolution that could do it if you were already on the edge. I have had LW quit on me for this reason, so you can look into RAM as a possibility.

X18
02-21-2008, 06:16 PM
Will do thanks