PDA

View Full Version : quicktime with alpha



Andyjaggy
02-05-2008, 10:43 AM
I have an image sequence of 32bit PNG's. Is it possible to render to a quicktime file and preserve the alpha information. Probably a stupid question but I have never tried it before.

JeffrySG
02-06-2008, 10:08 AM
I'm not sure if you can do this with QTPro or not but I would imagine you would be able to do this in AfterEffects or some other compositing app. Or you could save the alphas themselves as a PNG files too and then save them as a separate movie to use as a mask??

Andyjaggy
02-06-2008, 10:16 AM
Thanks for the tips, AE did prove to be the solution. We actually decided we needed it as an FLV with an alpha, and AE did it great.