PDA

View Full Version : Where's my backdrop?



MatthewMacMilla
02-04-2008, 11:26 PM
I'm sure this is obvious, but I'm stumped. I rendered out sequenced images to place in flash, but my backdrop disappeared. Don't get me wrong, I love me some alpha channels, but I need my backdrop color on these. I have a mint green backdrop color. And I'm rendering to Tiff(32). Everything is PERFECT in the accompanying video file. But... My images have no backdrops.

Do I have to use an image in the backdrop to achieve this? Have I missed a setting?

Other bits that you may need to know:
Using perspective camera, Not using alpha channels (or at least not intending to). If you need any other info, just let me know.

And thank you if you can offer any advice!

mmm

Surrealist.
02-05-2008, 12:04 AM
If you don't need an alpha on this one just render to a 24 bit and I think you will be OK.

MatthewMacMilla
02-05-2008, 12:10 AM
Cool, I'll give it a shot. Thank you!