PDA

View Full Version : rig locked



New2Lw
01-29-2008, 09:59 AM
Doubt this is a bug, I havn't been in lightwave in a while, I got 9 running and I think I rigged a character of mine back in 8. I already saved over the older version :-/ Tried opening in 8 gave me need newer version error to fix my problem.

My problem, rig seems to be locked in place, I can select everything but I can't translate or rotate bones or controls. No actual channels seem to be locked, it just won't move. Any suggestions? Most likely due to my stupidity.

Thanks,
Eric

New2Lw
01-29-2008, 01:28 PM
it's MM_MotionDriver causing the problem. In my current scene, what ever object/bone has MM_MotionDriver attached to it seems to be locked down, and I can't use that item.

Dodgy
01-29-2008, 03:45 PM
Are you using IKB? Check my web page for a plugin which allows you to toggle MM for IKB objects, as IKB doesn't allow you to move anything controlled by a plugin.