PDA

View Full Version : scene editor size



Andyjaggy
01-28-2008, 09:27 AM
why oh why are we limited to how large we can scale the scene editor...............................

Steamthrower
01-28-2008, 09:53 AM
Because of corollary OpenGL functions limiting data flow to the GPU process audi....

Dunno. It's always stumped me. It's the scene editor of all things. I need it to get BIG with big projects.

Andyjaggy
01-28-2008, 10:45 AM
It's just odd that you can scale other windows (graph editor) as large as you want..... Odd.