PDA

View Full Version : Where's Smooth Scale gone?



Sean Martin
01-04-2008, 05:59 AM
My old friend Smooth Scale seems to have gone from the Modify Menu

Rescanned plugs but still not there?

any one else with this or is it just me?

colkai
01-04-2008, 07:02 AM
There is 'smooth shift' or "multishift" now, but mine was hidden away under modify->Transform->Replicate->Replicate.. But I'd tend to use multishift these days.

Andyjaggy
01-04-2008, 08:56 AM
It's replicate now. Makes no sense to me but whatever.

Sean Martin
01-08-2008, 10:01 AM
Oh yeah replicate?. The manual still calls it Smooth scale!

thanks for the replies

hard8
01-10-2008, 07:40 PM
I've been pulling my hair out trying to figure that one out. Thanks.
I think reading the manual has gotten me into more trouble than it's solved.