PDA

View Full Version : Per Pixel SubD - control with procedurals?



duke
12-31-2007, 11:36 PM
I can't seem to control the Per Pixel subD level with procedurals - has anyone else tried this? Running 9.3 win32.

jameswillmott
01-01-2008, 12:01 AM
It works here, but you have to be mindful that the amount of subdivision can only change by 1 from polygon to polygon. Your procedural may be too high a frequency to show up properly.

duke
01-01-2008, 04:58 PM
Ah ok, that's where I was mistaken then. Thanks for the info.