PDA

View Full Version : Help Please..Adding segments when making a box....



zapper1998
12-15-2007, 02:29 PM
Adding segments when making a box.

When adding segments, ok, been having difficulty getting the hot keys set up
to do this.

I would like to use the up and dwn arrow keys.

What is the name of command to the shortcut??

Maxx
12-15-2007, 02:39 PM
It typically is mapped to the up and down arrow keys by default. Same for adding segments to a cylinder and sphere as well. It is on my machine, anyway...

zapper1998
12-15-2007, 02:57 PM
It typically is mapped to the up and down arrow keys by default. Same for adding segments to a cylinder and sphere as well. It is on my machine, anyway...

Can u post a screen shot of the Key settings...
what commands??
i tap the up arrow and dwn arrow and nothing happens..

" I have 2 sets of arrow keys, 1 set buy themselves, and the other set is on the num pad "

zapper1998
12-15-2007, 03:06 PM
OK...
figured out the problem...
mouse pointer needs be in the view port....

Operator Brain FART.....

DAH.....me bad.....

TK

archijam
12-15-2007, 03:38 PM
Zapper your LW is dirty.

zapper1998
12-15-2007, 03:54 PM
:agree:

zapper1998
12-15-2007, 04:02 PM
it's so dirty, I need some hot water...OMG...

:beerchug:

:hijack:

:cursin:

:bangwall:

:compbeati

Exception
12-16-2007, 04:09 PM
It is up and down keys as well as left and right and depending on which viewport your mouse is over they affect a different direction :)

zapper1998
12-16-2007, 09:21 PM
thanks
for awhile i forgot how some things work
when u dont use some hot keys for awhile its like which were those again, LOLOL

Hopper
12-16-2007, 11:05 PM
Don't feel too bad. I was cussing up a storm ready to chunk my mouse across the room because rotate was totally hosed. Well .. it took me 20 minutes to figure out Symetry was still on. Duh...

:twak: